rode vijgencapsules
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Geen zoetstoffen Bevat geen zoetstoffen
-
Bevat geen smaakstoffen
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Helpt bij het handhaven van de bloedglucosespiegel, diabetes, lever, bloedarmoede, cholesterol, spijsvertering en andere.
Eigenschappen en voordelen van rode vijgencapsules
De Higo Tuno Canario Rode vijg (Opuntia Dillenii) wordt geoogst in de ravijnen en hellingen onder de vulkanen. Het groeit op de bladeren van de Nopales-cactussen die eeuwen geleden vanuit Amerika naar de Canarische Eilanden zijn gebracht, waar het al duizenden jaren een hoofdvoedsel is. Een verborgen schat van de eilanden rijk aan vezels, vitamine B1, B2, B6, C, kalium, calcium, magnesium, ijzer en zink die al honderden jaren wordt gebruikt in Canarische folkremedies en door inheemse Amerikaanse volkeren.
Hoe neem je rode vijgencapsules?
Neem 6 capsules per dag verdeeld over ontbijt, lunch en diner.
Voorzorgsmaatregelen
Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De uitdrukkelijk aanbevolen dagelijkse dosis (ADH) niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden.
Opslag condities
Bewaar op een koele, droge plaats en beschermd tegen zonlicht.
Samenstelling van rode vijgencapsules
Rode vijg van de Canarische Eilanden gedroogd bij lage temperatuur en vezelrijk. Glazuurmiddel HealseeHPCM Hydroxypropylmethylcellulose (capsulecomponent), siliciumdioxide.
Voedingswaarde per 100g: Vit B1 3mg 272% CDR Vit B2 3,5mg 250% CDR Vit B3 2,5mg 15% CDR Vit B6 0,5mg 35,5% CDR Vit B9 30 µg 15% CDR Vit C 180 mg 225% CDR, Kalium 945mg 47 % CDR, Calcium 390 mg 48% CDR Fosfor 120 mg 17% CDR, Magnesium 123 mg 32% CDR IJzer 4,3 mg 30% CDR, Zink 4,7 47% CDR Koper 1 mg 104% CDR, Mangaan 3,9 mg 196 % CDR Chroom 0,03 µg 180 CDR.
Vrije aminozuren in de vrucht: alfa-aminoboterzuur, glutaminezuur, alanine, arginine, asparagine, carnosine, citrulline, glutamine, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, proline, serine, taurine, threonine, tryptofaan, tyrosine en valine.
Certificaat
ES-ECO-014-IC Landbouw EU
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
2 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.