chocolade wei-eiwit
-
Veilig betalen met:
Omschrijving
Pure cacao biedt geweldige antioxiderende eigenschappen die zeer gunstig zijn. Melk, van hoge voedingskwaliteit, heeft gezonde vetzuren. Kokossuiker levert ijzer, zink, calcium en kalium.
Eigenschappen en voordelen van chocolade wei-eiwit
Het heeft een prebiotische werking, bevordert de darmflora en reguleert de suikerspiegel. De antioxidanten in cacao verbeteren de efficiëntie van energiecellen (mitochondriën) en bevorderen de fysieke prestaties.
Het heeft zelfs aminozuren zoals glutaminezuur, die door darmcellen als energiebron kunnen worden gebruikt.
Hoe neem je chocolade wei-eiwit?
Het wordt aanbevolen om 35 g eiwitpoeder samen met 300 ml water, melk of groentedranken op te lossen in een shaker en 30 seconden goed te schudden. Om het nog beter op te laten lossen kun je de blender gebruiken en als je minder vloeistof toevoegt, krijg je een romige textuur, zoals een mousse. Als je koolhydraten wilt toevoegen, los het eiwit dan op in plantaardige dranken, zoals rijst, havermout of tijgernoot.
Samenstelling van chocolade wei-eiwit
Weiconcentraat (melk) (80,65%), cacaopoeder (11,29%) en kokosbloesemsuiker (8,06%).
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde364 kcal
-
Lipide vetten2.9 g
-
Verzadigde vetzuren1.4 g
-
Koolhydraten / koolhydraten11 g
-
Suikers9.5 g
-
Voedingsvezels3.9 g
-
Eiwit70 g
-
Zout0.5 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.