Vers verwerkte Italiaanse edamame-sojabonen
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Ik vond de smaak lekker. Omdat ze ingeblikt zijn, zijn ze heel gemakkelijk te gebruiken.
Me ha gustado el sabor. Al ser en conserva son muy fáciles de usar.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ze zijn goed, maar ze hebben niet de groene kleur die je op de afbeelding ziet. Ze hebben een lichtbruine kleur, wat ze, hoewel ze goed zijn, niet zo aantrekkelijk maakt. Ik had me voorgesteld dat ze ‘verser’ zouden zijn. Hoe dan ook, een kant-en-klare eiwitbron in de voorraadkast hebben is prima.
Están buenos, pero no tienen el color verde que se ve en la imagen. Son de un color marrón pálido, que, aunque están buenos, no los hace tan vistosos. Yo, me los imaginaba mas “frescos”. De todos modos para tener una fuente de proteína ya preparada en la despensa están bien.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Geweldige smaak en uitstekende presentatie.
Buenísimo sabor y la presentación excelente.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Zeer goede smaak en zeer moeilijk biologisch te vinden.
Très bon en gout et très difficile d'en trouver en bio.
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel
Vers verwerkte Italiaanse edamame-sojabonen beoordelingen
Based in 10 reviews
-
5 stars6
-
4 stars3
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Probios Vers Verwerkte Italiaanse Edamame Sojabonen maakt deel uit van Probios' lijn van biologische ingeblikte peulvruchten, gekweekt in Italië en dezelfde dag verwerkt, ze worden binnen 6 uur na oogst verpakt!
Eigenschappen van soja-edamame:
Soja-edamame zijn sojabonen die rijk zijn aan eiwitten en veel worden gebruikt in de Aziatische keuken, vooral in China en Japan.
De soja-edamame van Il Nutrimento behoudt de smaak en textuur van het verse product uit de tuin, maar met het gemak dat het klaar voor gebruik in de voorraadkast staat.
Soja Edamamae Recepten:
Edamame kan worden gekookt in kokend of gestoomd water, of gebakken met olie, zout en peper.
Edamame-soidabonen kunnen worden gegeten als hoofdgerecht, als bijgerecht, toegevoegd aan salades of als ingrediënt in vele andere recepten.
Hoe bewaart u edamame soja:
Eenmaal geopend, raden we aan het product in een voedselcontainer te gieten en in de koelkast te bewaren.
Binnen enkele dagen consumeren.
Andere producten uit dezelfde lijn: maïs, erwten, borlottibonen, kikkererwten en edamame sojabonen!
Ingrediënten
* edamame soja, water, zout. *bio
Certificaat
IT-BIO-007 Landbouw Italië
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde100 kcal
-
Lipide vetten18 g
-
Verzadigde vetzuren3.9 g
-
Koolhydraten / koolhydraten67 g
-
Suikers35 g
-
Eiwit7.65 g
-
Zout0.2 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.