Lange bruine kleefrijst
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Lange bruine kleefrijst beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Lange bruine kleefrijst is een rijstsoort die bij het koken plakkerig wordt. Een uitstekende optie, vooral voor de bereiding van desserts. Kleverig betekent niet dat het gluten bevat, dus het is geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.
Indicatie
Het bevat "Amylopectine" dat verantwoordelijk is voor die kleverige en plakkerige kwaliteit.
Deze rijst, rijk aan amylopectine, heeft een groter vermogen om de smaak op te nemen na het koken.
Het is een goede bron van koolhydraten en eiwitten.
Het bevat vitamine B1, B3, A, C, D en foliumzuur.
Het bevat ook mineralen zoals fosfor, magnesium en kalium.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om minimaal 4 uur te laten weken en daarna te koken of te stomen.
Zwarte kleefrijst wordt voornamelijk gebruikt in desserts, zoals rijstpudding. In Azië is een zoete snack typisch, met kokosmelk en suiker.
Opslag condities
Bewaar op kamertemperatuur, beschermd tegen de zon. Gemiddelde levensduur van 20 maanden, zolang de opslagcondities gerespecteerd worden.
Ingrediënten
Kleverige bruine rijst (100%).
(*) van biologische productie.
Certificaat
ES-ECO-023-MAVoedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde354 kcal
-
Lipide vetten3.3 g
-
Verzadigde vetzuren0.7 g
-
Koolhydraten / koolhydraten73 g
-
Suikers0.7 g
-
Voedingsvezels6.1 g
-
Eiwit3.4 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.