Amazake anko
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Zonder conserveringsmiddelen Bevat geen additieven die de houdbaarheid van het product verlengen
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Uitstekende smaak, past goed bij rood fruit
Excelente sabor, combina bem com frutos vermelhos
Vertaald uit naturitas.pt
Zie origineel
Amazake anko beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Kenshô Amazake Anko wordt gemaakt door rode bonen / azuki met koji te fermenteren voor een anko zonder toegevoegde suikers. Een macrobiotisch dessert dat een licht verteerbare energiebron is.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om alleen in te nemen. Het is een heel gezond en lekker toetje.
Opslag condities
Na opening in de koelkast bewaren en binnen zeven dagen consumeren.
Ingrediënten
Water, Koji (rijst *, koji-kin), rode bonen *.
(*) Afkomstig van biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-019-CT
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde186 kcal
-
Lipide vetten0.6 g
-
Verzadigde vetzuren0.1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten49.6 g
-
Suikers0.4 g
-
Voedingsvezels0 g
-
Eiwit3.4 g
-
Zout0 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
2 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.