- Categorieën van Huis en keuken
-
-
Pannen en potten
Pannen zijn het meest veelzijdige keukengerei en we gebruiken ze om allerlei soorten voedsel, vlees, vis, groenten, eieren, ontbijtbereidingen te bereiden en zelfs om pasta, rijst, peulvruchten of aardappelen te combineren met accessoires.
Pannen zijn het meest veelzijdige keukengerei en we gebruiken ze om allerlei soorten voedsel, vlees, vis, groenten, eieren, ontbijtbereidingen te bereiden en zelfs om pasta, rijst, peulvruchten of aardappelen te combineren met accessoires.
Filteren op
Sorteer op
41 producten
41 producten
41 producten
Pannen zijn het meest veelzijdige keukengerei en we gebruiken ze om allerlei soorten voedsel, vlees, vis, groenten, eieren, ontbijtbereidingen te bereiden en zelfs om pasta, rijst, peulvruchten of aardappelen te combineren met accessoires.
Er is een grote verscheidenheid aan koekenpannen, in termen van maten, vormen of materialen en hoewel we over het algemeen niet weten waar elke soort voor dient, is de waarheid dat ze specifieke toepassingen hebben en ook verschillen door al dan niet geschikt te zijn voor verschillende soorten. van koken:
1. Glaskeramiek
2. Inductie
3.gas
4. Elektrisch
5. Oven
soorten pannen
Een van de manieren om pannen te classificeren is door hun vorm en kenmerken, die u informatie geven over hun gebruik:
Omeletpannen en pannen voor pannenkoeken, pannenkoeken of pannenkoeken hebben vrij lage wanden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar wat ze vooral kenmerkt is dat ze goede antiaanbakeigenschappen en goede warmtegeleiding hebben.
Koekenpannen, sauteerpannen, wokpannen en frituurpannen kenmerken zich door hogere wanden, de een wat meer dan de ander, het zijn pannen met een grote verscheidenheid aan formaten, ze hebben een zeer goede warmteverdeling en zijn ten opzichte van de eerste twee in staat bestand tegen koken op hoog vuur.
Grillpannen hebben rechte zijkanten, zijn over het algemeen vierkant van vorm en hebben verhogingen over het hele oppervlak.
pannen op materialen
- Keramische pannen: ze geven geen giftige stoffen af als ze worden geraspt, geschikt om te koken op lage of gemiddelde temperatuur, de antiaanbaklaag is laag en ze vergen veel onderhoud.
- Koperen pannen: lichtgewicht, met een goede warmteverdeling en geschikt voor koken op laag tot middelhoog vuur.
- Gietijzeren pannen: duurzaam, resistent, veelzijdig, goede warmteverdeling en bestand tegen hoge temperaturen. Ze hebben hogere kosten.
- Roestvrijstalen pannen: ze roesten niet, hebben geen erg homogene warmteverdeling en hebben speciale zorg nodig.
- Pannen van gesmeed aluminium: lichte en goedkope opties.
- Titanium pannen: iets zwaarder dan andere, ze maken koken met minder olie mogelijk, ze verdelen de warmte goed en vergen niet veel onderhoud.
- Glazen pannen: ze geven geen giftige stoffen of zware metalen af, ze zijn geschikt voor koken op lage of gemiddelde temperaturen en hun materiaal is niet poreus, zodat ze geen geuren of smaken vasthouden.
*Er zijn ook materialen zoals Teflon of diffusorfondsen, toegevoegd aan verschillende soorten pannen om hun eigenschappen te verbeteren.
Tevreden klanten
4,70 / 5 - Uitstekend
Gebaseerd op 68.370 beoordelingen
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.