Natto-sporen
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
-
Goed product. Ik gebruik het om natto te maken in een machine, maar ik heb moeite met het vinden van een recept voor deze machine, het recept dat bij de instructies wordt geleverd is nogal onduidelijk en slecht vertaald...
Bon produit. Je l'utilise pour faire du natto en machine, mais j'ai du mal à trouver une recette pour cette machine, celle procurée avec la notice est plutôt obscure et mal traduite...
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel
Natto-sporen beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Natto-kin is het voorgerecht voor de bacillusreep die wordt gebruikt om Natto te maken. Om natto te maken, moet je deze starter kweken op gekookte sojabonen of een ander substraat dat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Intake-modus
Aanbevolen wordt 1 g per 500 g gedroogde sojabonen.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats
Ingrediënten
Rijst, Sojabonen, Bacillus var Natto.
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.