Kenshô
Natto-sporen
€ 12,12 Msrp Price € 12,99
Hulp nodig?
ALLEEN IN DE APP! -5% korting op je eerste bestelling. Coupon: APPLOVERS

Natto-sporen

10 g
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
Natto-kin is het voorgerecht voor de bacillusreep die wordt gebruikt om Natto te maken. Om natto te maken, moet je deze starter kweken op gekookte sojabonen of een ander substraat dat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Bekijk de beschrijving
€ 12,12 Msrp Price € 12,99
Op voorraad
Koop het vandaag en ontvang het van
We kunnen de leveringsdatum van de verzending niet bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
  • Veilig betalen met:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Geeft terug

U kunt uw product, als het niet is gebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de bevestigde leverdatum van de bestelling retourneren.

We zullen stap voor stap uitleggen hoe het retourneren van de bestelling werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice met vermelding van het bestelnummer.
  2. Pak het pakket in en maak het klaar.
  3. Lever het pakket af bij de vervoerder.
  4. Wacht op de terugbetaling op uw betaalmethode.

Hoe kan ik teruggave aanvragen?

  1. Gepubliceerd op 29-07-2023

    Goed product. Ik gebruik het om natto te maken in een machine, maar ik heb moeite met het vinden van een recept voor deze machine, het recept dat bij de instructies wordt geleverd is nogal onduidelijk en slecht vertaald...

    Bon produit. Je l'utilise pour faire du natto en machine, mais j'ai du mal à trouver une recette pour cette machine, celle procurée avec la notice est plutôt obscure et mal traduite...

    Vertaald uit naturitas.fr

    Zie origineel

Natto-sporen beoordelingen

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Omschrijving

reviews (1)

Vragen en antwoorden (0)

Omschrijving

Natto-kin is het voorgerecht voor de bacillusreep die wordt gebruikt om Natto te maken. Om natto te maken, moet je deze starter kweken op gekookte sojabonen of een ander substraat dat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Intake-modus

Aanbevolen wordt 1 g per 500 g gedroogde sojabonen.

Opslag condities

Bewaar in een koele, droge plaats

Ingrediënten

Rijst, Sojabonen, Bacillus var Natto.

SKU: LP-0163981
Q2Z1LI2R

Specs

  1. Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.

Vragen en antwoorden

Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.