Japanse zeewiersalade
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Japanse zeewiersalade beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Salade met drie zeewier, wakame, kombu en zeespaghetti gekleed met olie en sojasaus. Galicisch zeewier gekruid met een Japans tintje. Ingeblikte mix van smaken.
Intake-modus
Klaar om te eten, je hebt geen voorbereiding nodig. De volledige inhoud van het blik of de pot wordt gebruikt om warme pasta- of aardappelsalades met gekookte groenten aan te kleden en te begeleiden. Als garnering van vlees, vis en zeevruchten. Met roerei, cocotte, gepocheerd of op lage temperatuur gekookt.
Voorzorgsmaatregelen
Dit product is geschikt voor het grote publiek, behalve : zuigelingen en jonge kinderen.
Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Opslag condities
Bewaren bij kamertemperatuur op een koele, droge plaats. Bewaren tegen direct zonlicht en direct contact met de grond. Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en het ingeblikte product binnen 48 uur en het ingeblikte product binnen 5 dagen consumeren.
Ingrediënten
Zeewier*, Zeespaghetti, Himanthalia Elongata, Wakame Undaria Pinnatifida, Kombu, Laminaria Ochroleuca (65%), Extra Vierge Olijfolie*, Zonnebloemolie*, Sojasaus (Soja, Tarwe, Zout En Koji), Sesam* En Zeezout.
*Van biologische productie.
Certificaat
ES-ECO-022-GA
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde204 kcal
-
Lipide vetten20 g
-
Verzadigde vetzuren2.7 g
-
Koolhydraten / koolhydraten2.2 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels2.2 g
-
Eiwit3.7 g
-
Zout2.2 g
-
Jodium4435 μg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.