Biologisch glutenvrij boekweitmeel
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
alleen biologische bloem, glutenvrij, goedkoop, ik gebruik het vaak, ik ben zeer tevreden
que de la farine bio, sans gluten, pas cher, j'en utilise souvent, e suis tres satisfaite
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel -
Het is degene die ik altijd koop voor mijn glutenvrije broden, het past ook heel goed in pannenkoeken of pannenkoeken.
Es la que siempre compro para mis panes sin gluten, también va muy bien en tortitas o pankekes.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Uitstekende optie voor glutenvrij gebak
Excelente opcion para reposteria sin gluten
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Biologisch glutenvrij boekweitmeel beoordelingen
Based in 153 reviews
-
5 stars141
-
4 stars12
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Wat is boekweitmeel?
Naturitas Biologisch Glutenvrij Boekweitmeel is een glutenvrij meel met boekweit van biologische oorsprong.
Boekweitmeel is een belangrijke bron van vezels, vitamines en mineralen, ideaal voor consumptie door het hele gezin, het wordt vooral aanbevolen in glutenvrije diëten en vegetarische of veganistische diëten.
Boekweit of boekweit is niet verwant aan tarwe en bevat geen gluten, hierdoor kan het tarwemeel vervangen in allerlei bereidingen.
Veganistisch, bio, glutenvrij, lactosevrij product.
Hoe boekweitmeel gebruiken?
koken met boekweit
Boekweit heeft een grote veelzijdigheid in de keuken:
- Sauzen: het kan worden gebruikt als vetvervanger en verdikkingsmiddel, aangezien 70% van het graan zetmeel is en de slijmstoffen ideaal zijn voor het verkrijgen van getextureerde sauzen. In deze gevallen is meel of graan het beste.
- Soba: De populaire Japanse noedels worden gemaakt van boekweitmeel.
- Pannenkoeken en brood: u kunt boekweitmeel of de volkoren rechtstreeks gebruiken.
Koken met boekweitmeel
Met boekweitmeel kun je op een eenvoudige en gezonde manier geweldige recepten maken, zoals zelfgemaakte minipizza's, kersentaart en nog veel meer!
Voorzorgsmaatregelen
Sluit de container goed af na gebruik. Zonder gluten.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats. Na gebruik de container goed sluiten.
Ingrediënten
100% Boekweitmeel van biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-019-CT Landbouw buiten de EU
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde346 kcal
-
Lipide vetten3.4 g
-
Verzadigde vetzuren0.8 g
-
Koolhydraten / koolhydraten70 g
-
Suikers0.6 g
-
Voedingsvezels3.7 g
-
Eiwit13 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
5 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.