Quinoa Vlokken Eco
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Suiker vrij Bevat maximaal 0,5 g suikers per 100 g
-
Organisch Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Uitstekend product, ik vond het erg leuk. Haver is uit mijn dieet verwijderd en ik was op zoek naar een zo vergelijkbaar mogelijke vervanger voor mijn ontbijt, en het is ongetwijfeld een goede keuze geweest. Ik raad ze aan
Excelente producto, me ha gustado muchísimo. Me han retirado la avena de mi dieta, y buscaba un sustituto, lo más parecido posible, para mis desayunos, y está ja sido, sin duda una gran elección. Los recomiendo
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ik gebruik ze voor yoghurt of kefir als ontbijt
Los utilizo para el yogourt o kéfir en el desayuno
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Goede prijsverhouding. Ze zijn erg lekker als muesli of in melk
Buena relación precio. Están muy buenas como muesli o en Leche
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Quinoa Vlokken Eco beoordelingen
Based in 14 reviews
-
5 stars12
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Eco Quinoa Flakes van El Oro de los Andes wordt vanwege de hoge voedingswaarde voor iedereen aanbevolen en is met name een prima alternatief voor coeliakiepatiënten en mensen met een glutenintolerantie. Bevat 18 aminozuren waaronder 9 van de 10 essentiële aminozuren. Het is ideaal voor sporters, vanwege de hoge eiwitbeschikbaarheid en gemakkelijke vertering.
Indicatie
Quinoa wordt voor iedereen aanbevolen vanwege de hoge voedingswaarde.
Intake-modus
Smoothies of zoete crèmes: voeg één (shake) tot drie (room) eetlepels quinoavlokken toe per kopje water of melk (plantaardig of dierlijk), kook gedurende 10 minuten en zoet naar smaak.
Soepen: hak de groenten fijn en bruin ze in een pan met olie, voeg de quinoavlokken toe en roer een paar minuten. Voeg vervolgens water toe, een kopje voor elke eetlepel quinoa-vlokken, en laat 10 tot 15 minuten sudderen. Doe zout op het einde.
Voorzorgsmaatregelen
Ze zijn niet beschreven.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Quinoa vlokken 100% biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-023-MA
Peruaanse landbouw
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde368 kcal
-
Lipide vetten5.9 g
-
Verzadigde vetzuren0.65 g
-
Koolhydraten / koolhydraten63.6 g
-
Suikers0.07 g
-
Voedingsvezels3.6 g
-
Eiwit12.56 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.