Biologische glutenvrije boekweit
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Je bent op de hoogte van de pijn. Heel goed.
J'en au fait du pain. Très bon.
Vertaald uit naturitas.it
Zie origineel -
Ik voeg het graag toe aan het einde van het koken van peulvruchten.
Me gusta añadirlo al final de la cocción de legumbres
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ze passen goed bij vlees en vis. Ik laat het een nachtje weken en 's morgens spoel ik het goed af en kook ik het 25/30 minuten.
Van bien para acompañar a carne, pesacado. Lo dejo toda la noche en remojo y por la mañana lo enjuago bien y 25/30 minutos de cocion
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Biologische glutenvrije boekweit beoordelingen
Based in 39 reviews
-
5 stars38
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Wat is boekweit?
Naturitas Biologisch Glutenvrij Boekweit is een glutenvrij, vezelrijk zaad uit de biologische landbouw.
Boekweit of boekweit, ondanks dat het als een graansoort wordt beschouwd, is eigenlijk een zaad afkomstig uit Noordoost-Azië.
Het is rijk aan vezels, heeft een verzadigend effect en helpt de eetlust te reguleren. Het bevat ook tal van voedingsstoffen zoals B-vitamines, lysine- en arginine-aminozuren en is rijk aan mineralen zoals mangaan, koper, magnesium en fosfor, waardoor het ideaal is voor vegetarische of veganistische diëten.
Veganistisch, bio, glutenvrij, lactosevrij product.
Hoe boekweit koken?
Boekweit kan met verschillende technieken worden gekookt:
- Gekookt : het begint met een eerdere wasbeurt en licht droog braden, op hoog vuur en roeren. Voeg vervolgens 2-3 kopjes water toe voor elke kop graan. Breng aan de kook, zet het vuur lager en kook ongeveer 20 minuten tot het water is opgenomen.
- Gestoomd : met deze techniek is het erg los. Het graan kan ingesmeerd worden met een beetje olie zodat de tijm of het laurierblad zich vermengt met de stoom en subtiel in het graan blijft geïmpregneerd.
- Gehydrateerd : het kan worden gehydrateerd door het ongeveer 12 uur met water te laten staan (met een verhouding van één maatschepje water per gemiddelde ontbijtgranen) en het vervolgens te koken met een beetje meer water (een deel meer) gedurende 10 minuten.
Koken met Boekweit
Boekweit heeft een grote veelzijdigheid in de keuken:
- Stoofschotels : het graan wordt gekookt om traditionele stoofschotels of polenta te bereiden.
- Sauzen : het kan worden gebruikt als vetvervanger en verdikkingsmiddel, aangezien 70% van het graan zetmeel is en de slijmstoffen ideaal zijn voor het verkrijgen van getextureerde sauzen. In deze gevallen is meel of graan het beste.
- Pannenkoeken of broden : u kunt boekweitmeel of rechtstreeks volkorenmeel gebruiken.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen bevatten van noten, pinda's, sojabonen, sesam en melk en derivaten daarvan.
Opslag condities
Bewaar op een koele en droge plaats. Sluit de container goed af na gebruik.
Ingrediënten
Biologisch geteelde boekweit.
Certificaat
ES-ECO-019-CT Landbouw buiten de EU
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde357 kcal
-
Lipide vetten2 g
-
Verzadigde vetzuren0.4 g
-
Koolhydraten / koolhydraten74 g
-
Suikers2.1 g
-
Voedingsvezels5.6 g
-
Eiwit8 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
3 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.