Biologische glutenvrije boekweit
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Ik koop het altijd om brood te bakken.
Siempre la compro para hacer pan.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
goed product voor het maken van brood, ik maal het en gebruik het als meel
buen producto para hacer pan lo trituro y lo utilizo como harina
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Zeer goed product voor het maken van brood. Ik houd van!
Muy buen producto para hacer pan. Me encanta !
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Biologische glutenvrije boekweit beoordelingen
Based in 143 reviews
-
5 stars126
-
4 stars17
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Wat is boekweit?
Naturitas Bio Glutenvrij Boekweit is een vezelrijk en glutenvrij zaad afkomstig uit de biologische landbouw.
Boekweit of boekweit is, ondanks dat het als een graansoort wordt beschouwd, eigenlijk een zaad afkomstig uit Noordoost-Azië.
Het is rijk aan vezels, heeft een verzadigend effect en helpt de eetlust te reguleren. Het bevat ook tal van voedingsstoffen zoals B-vitamines, aminozuren lysine en arginine en is rijk aan mineralen zoals mangaan, koper, magnesium en fosfor, waardoor het ideaal is voor vegetarische of veganistische diëten.
Veganistisch, biologisch, glutenvrij, lactosevrij product.
Herkomst: China
Hoe boekweit koken?
Boekweit kan op verschillende manieren worden gekookt:
- Gekookt : het begint met een voorafgaande wasbeurt en licht droog roosteren, op hoog vuur en roeren. Voeg vervolgens voor elke kop graan 2 of 3 kopjes water toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat ongeveer 20 minuten koken tot het water is opgenomen.
- Gestoomd : bij deze techniek is het heel los. Je kunt het graan bestrijken met een beetje olie, zodat de tijm of het laurierblad zich vermengt met de stoom en subtiel in het graan blijft trekken.
- Gehydrateerd : het kan worden gehydrateerd door het ongeveer 12 uur met water te laten staan (met een verhouding van één maatje water per helft graan) en het vervolgens gedurende 10 minuten te koken met een beetje meer water (nog een hoeveelheid).
Koken met boekweit
Boekweit heeft een grote veelzijdigheid in de keuken:
- Stoofschotels : het graan wordt gekookt om traditionele stoofschotels of polentas te bereiden.
- Sauzen : het kan worden gebruikt als vetvervanger en verdikkingsmiddel, aangezien 70% van het graan zetmeel is en het slijm ideaal is voor het maken van getextureerde sauzen. In deze gevallen zijn meel of graan het beste.
- Pannenkoeken of brood : u kunt boekweitmeel of volkoren graan rechtstreeks gebruiken.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen bevatten van soja, sesam en noten.
Opslag condities
Bewaar op een koele en droge plaats. Sluit de container goed af na gebruik.
Ingrediënten
Boekweit van biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-019-CT Landbouw buiten de EU
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde357 kcal
-
Lipide vetten2 g
-
Verzadigde vetzuren0.4 g
-
Koolhydraten / koolhydraten74 g
-
Suikers2.1 g
-
Voedingsvezels5.6 g
-
Eiwit8 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
10 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.