Graan gluten
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Ecocert Biologisch product gecertificeerd door ECOCERT
-
Zonder conserveringsmiddelen Bevat geen additieven die de houdbaarheid van het product verlengen
-
Bevat geen smaakstoffen
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Tevreden, voldoet aan het bestelde product, goede kwaliteit en goede prijs
Satisfaite, Conforme au produit commandé, bonne qualité et bon prix
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel
Graan gluten beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Celnat tarwegluten is het eiwit van tarwe, daarom wordt het vaak geconsumeerd als vervanging van dierlijke eiwitten en is het bijzonder geschikt voor een vegetarisch dieet.
Indicatie
Tarwekorrels bestaan uit suiker, zetmeel en een complexe mix van eiwitten. Gluten is de eiwitmassa die overblijft na het extraheren van het zetmeel uit tarwe, het is het bestanddeel van meel dat brood elasticiteit en zachtheid geeft.
Intake-modus
Om glutenvrij brood te maken, vervang je 15% van je hoeveelheid bloem door tarwegluten.
Voorzorgsmaatregelen
Mogelijke sporen van soja, noten, sesam.
Ingrediënten
Graan gluten
Certificaat
FR-BIO-01 Landbouw Italië.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde405 kcal
-
Lipide vetten5 g
-
Verzadigde vetzuren0.3 g
-
Koolhydraten / koolhydraten15 g
-
Suikers0 g
-
Eiwit75 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.