NAT-ALI
Geroerde yoghurt-dessertgisting
€ 3,98 Msrp Price € 4,10
Hulp nodig?
ALLEEN IN DE APP! -5% korting op je eerste bestelling. Coupon: APPLOVERS

Geroerde yoghurt-dessertgisting

2 zakjes - 6g
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
De twee gunstige bacteriën in yoghurt zijn Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus. Beide werken in symbiose voor de omzetting van melk in yoghurt bij een temperatuur van plus of min 40°C. Met de dubbele doseerzak maak je 8 yoghurts van 125 ml.
Bekijk de beschrijving
€ 3,98 Msrp Price € 4,10
Op voorraad
Koop het vandaag en ontvang het van
We kunnen de leveringsdatum van de verzending niet bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
  • Veilig betalen met:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Geeft terug

U kunt uw product, als het niet is gebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de bevestigde leverdatum van de bestelling retourneren.

We zullen stap voor stap uitleggen hoe het retourneren van de bestelling werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice met vermelding van het bestelnummer.
  2. Pak het pakket in en maak het klaar.
  3. Lever het pakket af bij de vervoerder.
  4. Wacht op de terugbetaling op uw betaalmethode.

Hoe kan ik teruggave aanvragen?

Productwaarden

  • Gluten vrij
    Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
  • Ecocert
    Biologisch product gecertificeerd door ECOCERT
  • BIO-ECO
    Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen

Omschrijving

Vragen en antwoorden (4)

Omschrijving

De twee gunstige bacteriën in yoghurt zijn Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus. Beide werken in symbiose voor de omzetting van melk in yoghurt bij een temperatuur van plus of min 40°C.

Met de dubbele doseerzak maak je 8 yoghurts van 125 ml.

Indicatie

De twee nuttige bacteriën in het yoghurtferment: Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus werken in symbiose voor de omzetting van melk in yoghurt bij een temperatuur van plus of min 40 °C.

Intake-modus

Los het ferment op in 2 eetlepels melk.

Voeg volgens uw recepten suiker, jam, aroma's...

Koel af en laat een paar uur afkoelen voordat je het probeert.

Opslag condities

Het bewaren van het poeder bij voorkeur onder +18°C voor een betere werking van de fermenten.

Ingrediënten

Melkpoeder *, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.
* Producten uit de biologische landbouw.

Certificaat

FR-BIO-01 EU-landbouw

SKU: LP-0097387
BBFUP9SMR64

Voedingswaarde tabel

  • Voor 100 g
  • Energetische waarde
    322 kcal
  • Lipide vetten
    1.4 g
  • Verzadigde vetzuren
    0.1 g
  • Koolhydraten / koolhydraten
    47 g
  • Suikers
    47 g
  • Voedingsvezels
    g
  • Eiwit
    31 g
  • Zout
    0.5 g

Specs

  1. Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.

Vragen en antwoorden

4 Vragen

Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.