Geroerde yoghurt-dessertgisting
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Ecocert Biologisch product gecertificeerd door ECOCERT
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
De twee gunstige bacteriën in yoghurt zijn Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus. Beide werken in symbiose voor de omzetting van melk in yoghurt bij een temperatuur van plus of min 40°C.
Met de dubbele doseerzak maak je 8 yoghurts van 125 ml.
Indicatie
De twee nuttige bacteriën in het yoghurtferment: Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus werken in symbiose voor de omzetting van melk in yoghurt bij een temperatuur van plus of min 40 °C.
Intake-modus
Los het ferment op in 2 eetlepels melk.
Voeg volgens uw recepten suiker, jam, aroma's...
Koel af en laat een paar uur afkoelen voordat je het probeert.
Opslag condities
Het bewaren van het poeder bij voorkeur onder +18°C voor een betere werking van de fermenten.
Ingrediënten
Certificaat
FR-BIO-01 EU-landbouw
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde322 kcal
-
Lipide vetten1.4 g
-
Verzadigde vetzuren0.1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten47 g
-
Suikers47 g
-
Voedingsvezelsg
-
Eiwit31 g
-
Zout0.5 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
4 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.