Ontpitte zwarte olijfolie boi
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gemaakt in Italië Product gemaakt in Italië
Omschrijving
Zwarte olijven zonder pit op smaak gebracht en geconserveerd in extra vierge olijfolie. De ' Leccino ' tafelolijf is de olijf met de beste producteigenschappen voor de productie van zwarte olijven volgens de biodynamische teeltmethode (Demeter).
Intake-modus
Het wordt aanbevolen als aperitief, voorgerecht of als kruiderij voor salades, pizza's, bruschetta, voor- of hoofdgerechten op basis van vlees of vis.
Opslag condities
Bewaren bij kamertemperatuur en uit de buurt van warmtebronnen. Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en bij voorkeur binnen 10 dagen consumeren.
Ingrediënten
Zwarte olijven** 68% (Italië), Extra vergine olijfolie*31%, Zout, Citroensap**. *Van biologische landbouw.
(**) Uit biologisch-dynamische landbouw.
Certificaat
demeter
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde304 kcal
-
Lipide vetten29.9 g
-
Verzadigde vetzuren4.9 g
-
Koolhydraten / koolhydraten5 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels4.1 g
-
Eiwit1.78 g
-
Zout3 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.