Eco ceremoniële Matcha groene thee
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Zonder conserveringsmiddelen Bevat geen additieven die de houdbaarheid van het product verlengen
-
Geen kunstmatige kleurstoffen Bevat geen toegevoegde kleurstoffen
-
Geen kunstmatige smaakstoffen Bevat geen additieven die smaak geven
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Homogeen poeder zonder onzuiverheden van 100% Matcha groene theebladeren. Fijn poeder zonder onzuiverheden met 3A Ceremoniële ecologische certificering.
Indicatie
- Uitzonderlijke gezondheidsbeschermende eigenschappen
- Zeer hoog gehalte aan antioxidanten
- Bevat l-theanine (wat een beter humeur, geheugen en concentratie bevordert)
- Bevat cafeïne (wat langdurige alertheid bevordert)
- Hoog chlorofylgehalte
- Het kan nuttig zijn bij de preventie van verschillende gezondheidsstoornissen.
- Helpt vet te verbranden
- Gemakkelijke ontbinding
- Goed verdragen op spijsverteringsniveau
- Met bewezen gezondheidsvoordelen
- Met ecologische certificering (bio)
- Vrij van gluten, zaden en noten
- Compatibel met vegetarische en veganistische diëten
- Geen kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen, conserveermiddelen
- Onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles
- Herkomst: China.
Intake-modus
Het kan eenvoudig worden bereid door een theelepel aan een kopje water toe te voegen en te mengen met behulp van een kleine garde. Het kan worden gezoet met kwaliteitssuiker (panela, kokossuiker...), honing of stevia.
Matcha thee met melk (matcha latte) koud of warm.
Het kan worden toegevoegd aan shakes, smoothies, bowls en alle soorten desserts, koekjes of ijs.
Traditionele bereiding op Japanse wijze
De thee wordt afgemeten met een bamboelepel, een zogenaamde shashaku, in een hete theekom, ook wel een chawan genoemd.
Vervolgens wordt heet water (ongeveer 70°C) aan de container toegevoegd. De thee wordt opgeklopt met een speciale bamboe garde, een zogenaamde chasen, totdat deze glad wordt met schuim erop.
Het kan in verschillende consistenties worden bereid:
Gebruikelijk of standaard: Meng 1 theelepel matchapoeder met 60 cc heet water.
Usucha (licht): Deze lichtere versie gebruikt ongeveer een halve theelepel matcha, gemengd met 90 tot 120 cc heet water.
Koicha (dik): 2 theelepels matcha worden gemengd met ongeveer 30 cc heet water (deze geconcentreerde versie maakt soms deel uit van Japanse theeceremonies).
Opslag condities
Bewaar op een koele plaats (bij voorkeur 5-15ºC), beschermd tegen direct licht. Onder droge omstandigheden (bij voorkeur RH 55-60%) en schoon.
Ingrediënten
100% Matcha groene theeblad uit biologische landbouw, poeder.
Certificaat
ES-ECO-019-CT Landbouw Niet-EU.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde330 kcal
-
Lipide vetten4.2 g
-
Verzadigde vetzuren0 g
-
Koolhydraten / koolhydraten52.2 g
-
Suikers0 g
-
Voedingsvezels43.6 g
-
Eiwit20.9 g
-
Zout0 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.