Bifidus Yoghurtferment
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Dit is de derde keer dat ik koop. Deze gist voor het maken van yoghurt is uitstekend. Gebruik bij voorkeur biologische halfvolle melk.
Essa é a terceira vez que compro. Esse fermento para fazer iogurte é excelente. De preferência a utilizar leite meio gordo biológico.
Vertaald uit naturitas.pt
Zie origineel -
Ik heb yoghurt gemaakt en het resultaat is heerlijk.
He hecho yogures y salen estupendos
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
De yoghurt is altijd erg consistent en smakelijk. Veel lekkerder dan yoghurt uit de supermarkt. Ik heb het al aan andere mensen aanbevolen.
O iorgurte fica sempre bem consistente e saboroso. Muito melhor do que o iogurte comprado em supermercado. Recomendei a outras pessoas já.
Vertaald uit naturitas.pt
Zie origineel -
Dit product werkt zeer goed en produceert binnen de aangegeven tijd een zeer stevige yoghurt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en werkt goed in een yoghurtmaker.
Este produto funciona muito bem e produz um iogurte muito firme dentro do tempo indicado. É muito fácil de utilizar e funciona bem numa iogurteira.
Vertaald uit naturitas.pt
Zie origineel
Bifidus Yoghurtferment beoordelingen
Based in 7 reviews
-
5 stars7
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Wat is NAT-ALI Bifidus Yoghurt Ferment?
Natali Bifidus Yoghurt Ferment is een bereiding van gevriesdroogde poedervormige fermenten om zelf gefermenteerde desserts met bifidus te maken . Voor een effectieve werking op uw darmflora wordt aanbevolen om dagelijks tussen de 1 en 5 miljard probiotische bacteriën te consumeren. Een gefermenteerd dessert gemaakt met NAT-ALI-fermenten garandeert u de bijdrage van deze dosis "bifidus".
Hoe is het yoghurtferment eruit?
Gepresenteerd in kleine zakjes poeder die droog en koel moeten worden bewaard, wordt het melkzuurgist rechtstreeks aan de melk toegevoegd voor onmiddellijke actie.
Met het zakje met dubbele dosis kunt u 8 gefermenteerde desserts van 125 ml maken. Bereid met een zakje en ½ liter melk 4 heerlijke zelfgemaakte yoghurts!
Het wordt aanbevolen om perfect schoon keukengerei te gebruiken:
- los het ferment op in 2 eetlepels melk en giet er geleidelijk de rest van de melk bij.
- Voeg volgens uw recepten, suiker, jam, ...
- Giet in potten en zet gemiddeld 8 uur in een yoghurtmaker
- Zet het vervolgens in de koelkast en laat het een paar uur afkoelen voordat je het proeft
Ingrediënten
Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Melkpoeder.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde316 kcal
-
Lipide vetten13 g
-
Koolhydraten / koolhydraten0.1 g
-
Suikers46 g
-
Eiwit30 g
-
Zout0.49 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
2 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.