Mix 'gom Bio
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Gemaakt in Frankrijk Product gemaakt in Frankrijk
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Mix' Gom bio sponsachtig gebak van Ma Vie sans Gluten is een biologische glutenvrije bereiding voor brood en banket. Het kan zowel in gebak als in koude recepten worden gebruikt.
Indicatie
Het eerste gebruik is om brooddeeg te maken dat goed samenhoudt, flexibel is en een luchtig kruim ontwikkelt, maar je kunt Mix'Gom ook gebruiken voor taartbodems. Hierdoor blijft het deeg na verloop van tijd zacht en soepel.
Intake-modus
- Brooddeeg : 1 afgestreken theelepel (ongeveer 5 g) Mix'Gom per 200 g meel of 13 g per 500 g meel.
- Taartdeeg : voor 200 g bloem(en), een halve theelepel Mix'Gom, of zelfs 1 theelepel als uw recept weinig of geen eieren bevat.
- Koude vloeistof (saus, room) : 1 theelepel per 200 ml, goed mengen en enkele minuten wachten tot het mengsel dikker wordt.
Opslag condities
Op een frisse en droge plaats bewaren. Eenmaal geopend is het op een droge plaats enkele maanden houdbaar.
Ingrediënten
Blonde psyllium* (Plantago ovata), Arabische gom* (Acacia senegal).
*Van biologische landbouw
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde13 kcal
-
Lipide vetten0.13 g
-
Koolhydraten / koolhydraten1.7 g
-
Voedingsvezels85.2 g
-
Eiwit1.8 g
-
Zout0.625 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.