Biologische johannesbroodstroop
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Biologische johannesbroodstroop
Johannesbrood
In de vorm van een ideale siroop om een fruitdessert, wat toast of crêpes te versieren, te gebruiken als 100% natuurlijke zoetstof in de keuken.
De johannesbroodboom is, net als cacao, rijk aan tryptofaan , een aminozuurvoorloper van serotonine, ons hormoon van welzijn en geluk, dus de consumptie ervan geeft ons plezier en een geruststellend gevoel, zowel in de mond als op emotioneel niveau. In tegenstelling tot cacao bevat johannesbrood echter geen theobromine (of andere stimulerende stoffen), dus het is niet verslavend. Daarom wordt het aanbevolen voor zowel kinderen als volwassenen.
Ingrediënten
Johannesbrood * en water.
Certificaat
ES-ECO-013-IB
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde264 kcal
-
Lipide vetten0.2 g
-
Verzadigde vetzuren0.1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten65.4 g
-
Suikers17.7 g
-
Eiwit3 g
-
Zout0.02 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.