Biologische kokossuiker
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Om brood te maken heb je wat suiker nodig om te gisten
Para hacer pan, necesita un poco de azúcar para fermentar
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Het is minder zoet dan suikerriet. Het zou de glycemische index minder moeten verhogen.
Es menos dulce que el de caña. Se supone que eleva menos el ondice glucemico.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Deze kokossuiker is geweldig in desserts en ziet er prachtig uit
Buenísimo este azúcar de coco en postres queda de maravilla
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Goede smaak en niet plakkerig.
Buen sabor y no es empalagosa.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Biologische kokossuiker beoordelingen
Based in 33 reviews
-
5 stars31
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Wat is kokossuiker?
Bio Kokossuiker is een lekker en gezond alternatief voor suiker.
Kokossuiker wordt gemaakt door het sap van de kokosbloesem te koken tot het een karamel vormt, die vervolgens aan de lucht wordt gedroogd en tot suiker wordt omgezet. De suiker wordt vervolgens door een gaas gefilterd tot een fijn granulaat. Met zijn rijke karamelsmaak is het ideaal om te gebruiken als dessertingrediënt of om warme dranken, gebak en meer te zoeten.
Veganistisch, bio, glutenvrij, lactosevrij product.
Welke voordelen heeft kokossuiker?
- Geschikt voor diabetici (zonder de consumptie ervan te misbruiken).
- Laag glycemisch niveau, dat de bloedsuikerspiegel reguleert.
- Bijdrage van fosfor en calcium.
- Kalium bijdrage.
- Houdt het zenuwstelsel in een kalme toestand.
- Bevordert de doorbloeding.
Wat is het verschil tussen kokossuiker en witte suiker?
Het belangrijkste kenmerk van kokossuiker is dat het een lage glycemische index (GI) heeft. De glycemische index meet de snelheid waarmee koolhydraten in het bloed worden omgezet in glucose. Op deze manier zal een voedingsmiddel met een lage glycemische index een kleine stijging veroorzaken en een voedingsmiddel met een hoge glycemische index een zeer hoge piek in de bloedsuikerspiegel.
Een andere eigenschap van kokossuiker is de voedingswaarde, die veel hoger is dan die van witte suiker. Kokossuiker is rijk aan kalium, magnesium, zink en ijzer en is een natuurlijke bron van vitamine B1, B2, B3, B6 en C.
Het bevat ook 16 van de 20 essentiële aminozuren. Degene met de hoogste hoeveelheid is glutamine. Dit aminozuur stelt ons in staat om een zuur/base-evenwicht in ons lichaam te behouden en helpt ons de impulsen om zoet voedsel te eten onder controle te houden.
Hoe kokossuiker te gebruiken?
De toepassingen van kokossuiker in de dagelijkse voeding zijn divers, het kan gebruikt worden als traditionele suiker om koffie, melk, yoghurt,...
Opslag condities
Bij voorkeur consumeren vóór de batch: zie de achterkant van de verpakking. Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
kokos suiker *
* Ingrediënt uit biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-019-CT Landbouw buiten de EU
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde382 kcal
-
Lipide vetten0 g
-
Verzadigde vetzuren0 g
-
Koolhydraten / koolhydraten93 g
-
Suikers93 g
-
Voedingsvezels0 g
-
Eiwit2 g
-
Natrium40 mg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
3 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.