- Categorieën van Oliën en kruiden
Oliën en zuren
Wat zouden we doen zonder olie of azijn? Deze twee natuurproducten zijn essentieel bij de bereiding van allerlei recepten.
Wat zouden we doen zonder olie of azijn? Deze twee natuurproducten zijn essentieel bij de bereiding van allerlei recepten.
Filteren op
Sorteer op
343 producten
343 producten
343 producten
Wat zouden we doen zonder olie of azijn? Deze twee natuurproducten zijn essentieel bij de bereiding van allerlei recepten.
In de Middellandse Zee hebben we het geluk producten te hebben zoals extra vierge olijfolie of wijnazijn. Hoewel er veel meer soorten oliën zijn (kokos, sesam, lijnzaad, walnoot, argan ...) en azijn (appel, rijst, umeboshi ...) die je salades, wokgerechten en andere gezonde gerechten. We nodigen je uit om ze te ontdekken bij Naturitas !
Soorten oliën
Olijfolie is ongetwijfeld de bekendste en wordt in onze keuken gebruikt, in al zijn varianten: extra vierge olijfolie (verkregen uit de eerste persing), olijfolie van eerste persing (met minder zuiverheid) en olijfolie. Olijfolie (mengsel van beide). Van deze drie soorten olijfolie is de lekkerste en gezondste extra vierge olijfolie.
Er zijn andere soorten oliën met interessante eigenschappen. Bijvoorbeeld kokosolie , die zowel bij het koken als in cosmetica wordt gebruikt; lijnzaadolie , vol met Omega 3; de sesamolie , erg lekker en met veel mineralen en Omega 6; of arganolie , zeer gewaardeerd voor haar- en huidverzorging, hoewel het ook wordt gebruikt bij het koken.
Soorten azijn
De bekendste is witte azijn, gemaakt van suikerriet of maïs, evenals wijnazijn met zijn soorten zoals Sherry azijn of azijn uit Modena. Zachter en delicater, appelciderazijn is geweldig voor salades en vis, terwijl rijstazijn wordt gebruikt om veel oosterse gerechten, zoals sushi, aan te kleden. Azijn is ook een geweldige antioxidant, ontstekingsremmend en antibacterieel.
Tevreden klanten
4,70 / 5 - Uitstekend
Gebaseerd op 68.370 beoordelingen
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.