plantaardige kaas
Plantaardige kaas is een alternatief voor traditionele dierlijke kaas, ideaal voor mensen die een veganistisch dieet volgen, intolerant of allergisch zijn voor zuivel, of voor mensen die hun consumptie van cholesterolrijke producten willen verminderen.
Momenteel zijn er meerdere plantaardige kazen, we vinden ze in vrijwel alle bekende soorten en formaten van dierlijke oorsprong; in room, vers, blauwe kaas, parmezaan, camembert, gruyère, mozzarella, speciaal om te smelten, voor pizza, stevig om te snijden, in plakjes, smeerbaar, etc.
Ze zijn een geweldige bron van vitamines (vitamine E, A, B en C), mineralen, sporenelementen, vezels, koolhydraten, gezonde vetten, hoogwaardige eiwitten en in hun gefermenteerde versies, probiotische bacteriën, die bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van de microbiota en darmflora
Plantaardige kaas is een alternatief voor traditionele dierlijke kaas, ideaal voor mensen die een veganistisch dieet volgen, intolerant of allergisch zijn voor zuivel, of voor mensen die hun consumptie van cholesterolrijke producten willen verminderen.
Momenteel zijn er meerdere plantaardige kazen, we vinden ze in vrijwel alle bekende soorten en formaten van dierlijke oorsprong; in room, vers, blauwe kaas, parmezaan, camembert, gruyère, mozzarella, speciaal om te smelten, voor pizza, stevig om te snijden, in plakjes, smeerbaar, etc.
Ze zijn een geweldige bron van vitamines (vitamine E, A, B en C), mineralen, sporenelementen, vezels, koolhydraten, gezonde vetten, hoogwaardige eiwitten en in hun gefermenteerde versies, probiotische bacteriën, die bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van de microbiota en darmflora
Plantaardige kaas is een alternatief voor traditionele dierlijke kaas, ideaal voor mensen die een veganistisch dieet volgen, intolerant of allergisch zijn voor zuivel, of voor mensen die hun consumptie van cholesterolrijke producten willen verminderen.
Momenteel zijn er meerdere plantaardige kazen, we vinden ze in vrijwel alle bekende soorten en formaten van dierlijke oorsprong; in room, vers, blauwe kaas, parmezaan, camembert, gruyère, mozzarella, speciaal om te smelten, voor pizza, stevig om te snijden, in plakjes, smeerbaar, etc.
Ze zijn een geweldige bron van vitamines (vitamine E, A, B en C), mineralen, sporenelementen, vezels, koolhydraten, gezonde vetten, hoogwaardige eiwitten en in hun gefermenteerde versies, probiotische bacteriën, die bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van de microbiota en darmflora
Hoe maak je plantaardige kaas?
Plantaardige kaas kan gemaakt worden van verschillende grondstoffen.
De meest gebruikte zijn noten (cashewnoten, walnoten, amandelen...), plantaardige vetten (kokos-, olijf-, zonnebloemolie...), sojaderivaten (tofu, sojadrank of yoghurt...) en plantaardige dranken (rijst, havermout …).
Zetmeel, meestal tapioca of aardappel, agar-agar of emulgatoren, kan worden toegevoegd om consistentie en elasticiteit te geven.
Om het smaak te geven, worden citroen, appelciderazijn, rejuvelac, kombucha, fermenten en bacteriën gebruikt, evenals kruiden, voedingsgist en smaak- of aroma's, om de afdronk een ander tintje te geven.
Plantaardige kaas waar te koop
De voedingskwaliteit en de ethische balans die ermee gepaard gaat, breiden het gebruik van plantaardige kaas steeds meer uit.
Hoewel we het nog steeds moeilijk kunnen vinden om te weten waar we het kunnen kopen, kunnen we het al in verschillende winkels kopen, zowel in grote winkels als in kleine gespecialiseerde winkels en ook online te koop.
Naturitas hebben we de beste soorten en formaten geselecteerd, waardoor de aankoop van hoogwaardige plantaardige kaas, vanuit het comfort van uw huis, wordt vergemakkelijkt.
Tevreden klanten
Gebaseerd op 68.370 beoordelingen
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.