chocolade
Er is beslist geen natuurlijk product dat zo populair en voordelig is als chocolade. Het is voedzaam, antioxidant, stimulerend, beschermt het hart, versterkt het geheugen ... en het is ook nog eens geweldig!
Er is beslist geen natuurlijk product dat zo populair en voordelig is als chocolade. Het is voedzaam, antioxidant, stimulerend, beschermt het hart, versterkt het geheugen ... en het is ook nog eens geweldig!
Filteren op
Sorteer op
-
-
- Vivani
100% superieure pure chocolade met biologische cacao nibs
80 g (chocolade - Cacoa)€ 3,29 Vanaf € 3,13 - ichoc
White nougat crisp - Vegan witte chocolade met praliné en hazelnootcrunch
80 g (Hazelnoot - chocolade)€ 3,17 Vanaf € 3,01 -
- -10%
-
-
-
- ichoc
Supernoot - Veganistische chocolade met hazelnoten
80 g (Hazelnoot - chocolade)€ 3,17 Vanaf € 3,01 -
Er is beslist geen natuurlijk product dat zo populair en voordelig is als chocolade. Het is voedzaam, antioxidant, stimulerend, beschermt het hart, versterkt het geheugen ... en het is ook nog eens geweldig!
Niet alle soorten chocolade zijn echter even gunstig: melkchocolade is niet hetzelfde als pure chocolade; Evenmin is een industriële chocolade zo gezond als een ecologische, biologische of bio-chocolade. Ontdek het verschil en ontdek welke chocolade het beste is!
Soorten chocolade
Chocolade wordt gemaakt van de vruchten van cacao, een boom die groeit in warme streken. Pure cacao is bitter, dus boter en suiker worden toegevoegd om chocolade te maken. Van daaruit kunnen andere ingrediënten worden verwerkt die ons verschillende soorten chocolade opleveren:
- Pure chocolade: het moet minstens 43% cacao bevatten, als het hoger is dan 50-70% zou het "pure" chocolade zijn.
- Melkchocolade: melk wordt toegevoegd. Het heeft een mildere smaak, maar ook meer vet.
- Witte chocolade: het bevat geen cacaopoeder, alleen cacaoboter, melk, suiker en aroma's.
Daarnaast hebben we chocolade met noten, chocolade met fruit en andere presentaties dan de klassieke chocoladereep , zoals chocoladeroom of cacaonuggets. Over het algemeen geldt: hoe hoger het gehalte aan pure cacao, hoe gezonder de chocolade zal zijn.
Ecologische, biologische of bio-chocolade
Ecologische chocolade , ook wel biologische of bio-chocolade genoemd, is een chocoladesoort die wordt gemaakt met cacao van duurzame boerderijen, die geen gebruik maken van pesticiden en andere chemische middelen. Er wordt zo min mogelijk met het product omgegaan, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of onnodige toevoegingen. Het resultaat is een gezondere chocolade die zowel gunstig is voor de planeet als voor de gemeenschappen die cacao produceren.
Tevreden klanten
Gebaseerd op 68.370 beoordelingen
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.